De Hermans groep heeft in totaal 5 Ballorig vestigingen in Limburg en Noord-Brabant (Maastricht, Sittard, Roermond, Venlo en Veldhoven). De vestiging in Veldhoven is de grootste en best presterende vestiging van Ballorig. In september 2017 hebben we, als eerste binnenspeeltuin in Nederland, een tweede bar geopend, om onze gasten nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Allround horecamedewerker (20 uur)

 

Wat ga je doen?
Je gaat samen met een jong en dynamisch team zorgen dat de gasten een leuk dagje uit beleven! Onder leiding van de locatiemanager en de floormanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Ballorig Veldhoven. Jij weet het goede voorbeeld te geven en het team van circa 30 oproepkrachten enthousiast te houden, te coachen en te motiveren. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid en hygiëne van de speeltuin, het draaien van de bar/kassa en het bereiden van eten in de keuken volgens alle hygiëne voorschriften. Bij afwezigheid van beide managers heb jij incidenteel de leiding en zorg je er voor dat de dag goed verloopt. Ballorig kent over het algemeen duidelijke piek- en dal momenten; druk in de winter, rustig in de zomer.

Wat verwachten we van jou?

  • Je beschikt minimaal over MBO 3 werk- en denkniveau
  • Je hebt een passie voor horeca
  • Je durft initiatief te tonen en bent niet bang om op te treden als dingen niet volgens de vastgestelde kaders worden gedaan
  • Je bent meedenkend en weet het overzicht te houden in drukke, stressvolle situaties
  • Je bent meedenkend en weet het overzicht te houden in drukke, stressvolle situaties
  • Een flexibele instelling is een pre
  • Je bent 21 jaar of ouder i.v.m. het incidenteel alleen draaien van de zaak m.b.t. de horecavergunning
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en vind het leuk om gaten een mooie dag te bezorgen
  • Je woont op ongeveer 20 minuten rijden van onze vestiging
  • Je hebt ervaring in de horeca en beschikt bij voorkeur over een diploma Sociale Hygiëne en een BHV diploma

De competenties die wij zoeken zijn: gastgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, oplossingsgerichtheid, innovatief, prestatiegericht en oog voor details.

Wat kun je van ons verwachten?
Het teamgevoel staat bij ons hoog in het vaandel, alle medewerkers binnen ons team zijn voor ons even belangrijk en we hebben korte communicatielijnen. De functie van allround horecamedewerker bij de grootste en best presterende vestiging van Ballorig is een veelzijdige en leuke functie met werktijden in dagdiensten (tussen 09.00 – 19.00 uur). Onze vestiging is 364 dagen per jaar geopend (alleen op Eerste Kerstdag zijn we dicht). Je bent op gast kritische dagen aanwezig, waarvan één dag in het weekend; de planning wordt per kwartaal vastgelegd.

We bieden je een marktconform salaris (we volgen de Horeca CAO), pensioenopbouw, een prestatieafhankelijke vergoeding en een team met fijne collega’s!

De sluitingsdatum van deze vacature is 23 mei 2018.

Reageer direct op deze vacature

Jouw CV als PDF of Word (verplicht)
Jouw pasfoto (eventueel)