Algemeen

U kunt het Hoovers Dashboard zowel op uw mobiele telefoon of tablet gebruiken, als op uw laptop of desktop. Wilt u het Hoovers Dashboard gebruiken op uw laptop of desktop? Klik dan hier! https://klant.werken-doenhoreca.nl/#/login

Overal gebruik maken van het Hoovers Dashboard? Dat kan! Download de app in de Playstore of Appstore. Zoek op “Hoovers Horeca”.

U maakt eenvoudig diensten aan, In het profiel van de Hoovers medewerker ziet u de beoordelingen en ervaring.

Planning en Rooster

Ga naar “menu en vervolgens naar “planning”. Klik op “Nieuw evenement aanmaken”. Hier kunt u de details van uw dienst invullen, zoals de tijd, kledingvoorschriften en exacte locatie.

Ga naar “menu en vervolgens naar “planning”. Klik op de dienst die u wil verwijderen. Bovenaan ziet u een prullenbakje staan, klik hierop om de dienst te cancelen.

Een medeweker meldt zich aan op uw dienst, waarvan u een notificatie krijgt, waarna u hem kunt accepteren.

Gaat het goed met de zaken? En kunt u uitbreiden? Dat is mooi! Klik op “menu” en vervolgens op “account en bedrijfsinstellingen”. Klik op het plusje naast “mijn locaties” en voeg de details van uw onderneming toe.

Administratie

Klik op “menu” en vervolgens op “urenbriefjes”. Hier staat een overzicht van uw digitale urenbriefjes. Klik op “downloaden” om specificaties in te zien.

Dat is vervelend. Mocht er iets niet kloppen, neem dan contact op met onze administratie via 040-2908390

Als u uw gegevens wilt wijzigen, klik dan op “menu” en vervolgens op “ account en-bedrijfsinstellingen”. Hier kunt u adreswijzigingen doorvoeren, of bijvoorbeeld wijzigingen in kledingvoorschriften. bedrijfsinstellingen – klik op het vlak dat u aan wil passen.

Gaat het goed met de zaken? En gaat u uitbreiden met een nieuwe locatie? Dat is mooi! Klik op “menu” en vervolgens op “account en bedrijfsinstellingen”. Klik op het plusje naast “mijn locaties” en voeg de details van uw onderneming toe.