Horecapersoneel Eindhoven via uitzendbureau Hoovers

Hoovers is hét uitzendbureau voor vakbekwaam horecapersoneel Eindhoven. Onze Brabantse identiteit komt naar voren in onze persoonlijke benadering. We bieden een brede poule van professioneel en gespecialiseerd horecapersoneel in Eindhoven binnen de leeftijd van 18 tot 67 jaar. Wij zetten geen ‘handjes’ in, maar vakbekwame horecaprofessionals.

_EVE7591
HOOVERS-3808

Bent u op zoek naar vakbekwaam horecapersoneel in Eindhoven?

Hoovers is hét horeca uitzendbureau voor vast of tijdelijk horecapersoneel in Eindhoven dat zich als een vis in het water voelt in de keuken of bediening. U kunt daarbij denken aan keukenmedewerkers of chef-koks op Michelin niveau, of allround bedieningsmedewerkers voor recepties, partijen, grote evenementen of voor à la carte of bedrijfscatering. Zowel ad hoc of voor een langere periode bieden wij horecapersoneel in Eindhoven.

Contact

Horecapersoneel in Eindhoven dat zichzelf wil ontwikkelen

Bij Hoovers durven we gerust te stellen dat ons horecapersoneel in Eindhoven alleen bij leuke opdrachtgevers terecht komt. Daarbij krijgen medewerkers de kans om zichzelf met behulp van training, opleiding en eventueel op basis van mentorschap te ontwikkelen. Ons horecapersoneel in Eindhoven bepaalt zelf zijn werktijden; wij bieden de bijpassende mogelijkheden. Daartegenover vinden we het belangrijk dat de soft skills van ons horecapersoneel in Eindhoven net zo sterk zijn als hun talent in de keuken of bediening.

_EVE7591
HOOVERS-3808

Uitbesteden van werving en selectie van horecapersoneel in Eindhoven?

Bij Hoovers kunt u ook terecht als u het proces van werving en selectie van horecapersoneel in Eindhoven graag uit handen wilt geven. Als het gaat om de invulling van een vacature zijn wij een professional in het aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten. Bent u op zoek naar horecapersoneel in Eindhoven voor een vaste baan of tijdelijk werk op alle niveaus? Horeca uitzendbureau Hoovers ontzorgt u graag in de brede gastvrijheid branche, zoals horeca, cultuur, events, catering, sport, beauty en wellness.

Contact