Ben je Horeca ZZP’er of freelancer, dan helpen we je graag aan opdrachten!

Ook als je ZZP’er of freelancer bent kun je via Hoovers Horeca Personeel Eindhoven ingezet worden bij onze Horeca of bedrijfscatering opdrachtgevers.

Jij houd zelf regie over je werktijden, vrije tijd & welke klus je accepteert. Na de horeca klus stuur je ons je factuur. Dat wordt netjes en op tijd geregeld. Wij helpen jou aan fulltime of parttime opdrachten voor korte of langere termijn. In een persoonlijk gesprek met een van onze intercedenten wordt er besproken op welke manier wij kunnen helpen, hoe wij te werk gaan en wat jij kan verdienen. We werken via een NBBU overeenkomst van opdracht. In overleg zijn er veel mogelijkheden om tot een succesvolle samenwerking te komen.

We bemiddelen graag voor bediening en keuken medewerkers, momenteel zijn gewenst de volgende functies:

  • Allround horeca medewerker
  • A la carte restaurant medewerker
  • Bedrijfs catering medewerker
  • Bar medewerker
  • Keuken medewerker
  • Zelfstandig werkend kok
  • Sous Chef

Wat vragen wij:

  • Aanwijsbare horeca ervaring, minimaal 2 jaar
  • Bereikbaar te zijn via telefoon, e-mail of WhatsApp
  • Regelmatig beschikbaar, maar ook af en toe ’s avonds en/of in het weekend
  • Bereid om naar onze verschillende Horeca of bedrijfs catering opdrachtgevers te reizen
  • In bezit van eigen vervoer
  • Woonachting in of omgeving van Eindhoven, Den Bosch of Venlo
  • Nederlands kunnen lezen, schrijven en spreken in verband met HACCP, hygiëne en veiligheidseisen opdrachtgevers
  • Een visitekaartje te zijn voor jezelf en ons bedrijf
  • Samenwerken met je collega’s in team verband

Vul het sollicitatie formulier in en we nemen contact met je op!

Jouw CV als PDF of Word (verplicht)
Jouw pasfoto (verplicht)