Keukenpersoneel

Dus u kunt wel een aantal profs gebruiken in de keuken? Dan regelen we die toch? Een keukenmedewerker of chef-kok op Michelin niveau? Ad hoc of voor een langere periode? U zegt het maar. Bij Hoovers kennen we onze opdrachtgevers zó goed, dat we precies weten welk type keukenpersoneel bij een bedrijf past. Keuze genoeg binnen onze pool van vakbekwame horecaprofessionals binnen de leeftijd van 18 tot 67 jaar!

Contact
keukenpersoneel
HOOVERS-3808

Gedreven keukenpersoneel via horeca uitzendbureau Hoovers

Als uitzendbureau kun je je medewerkers tien persoonlijkheidstesten laten afronden, maar je weet pas écht wat je in huis haalt door ze persoonlijk te leren kennen. En dat is dan ook precies wat wij doen. Hierdoor kunnen we medewerkers bieden die individueel uitstekend hun mannetje staan en zijn we sterk in het leveren van solide teams. Teams van mensen met communicatievaardigheden die even smooth zijn als hun snijtechnieken. Medewerkers die met hun drive en passie voor het vak iedereen weten te besmetten. Mensen door wie het in de keuken op rolletjes loopt omdat zíj er zijn.

Contact