Horecapersoneel Tilburg via uitzendbureau Hoovers

Voor gespecialiseerd Horecapersoneel Tilburg moet u bij Hoovers zijn: hét uitzendbureau dat geen ‘handjes’ inzet, maar vakbekwame horecaprofessionals. De Brabantse identiteit van ons bedrijf komt naar voren in de persoonlijke benadering richting onze opdrachtgevers en ons horecapersoneel in Tilburg. De kandidaten uit onze poule voor horecapersoneel in Tilburg vallen binnen de leeftijd van 18 tot 67 jaar.

_EVE7591
HOOVERS-3808

U zoekt gespecialiseerd horecapersoneel in Tilburg?

Als u op zoek bent naar tijdelijk of vast horecapersoneel in Tilburg voor in de bediening of de keuken, dan is horeca uitzendbureau Hoovers u graag van dienst. Van keukenmedewerkers tot chef-koks op Michelin niveau, tot allround bedieningsmedewerkers voor à la carte of bedrijfscatering, recepties, partijen en grote evenementen; horeca uitzendbureau Hoovers biedt ad hoc of voor een langere periode horecapersoneel in Tilburg.

Horecapersoneel in Tilburg: werken voor de leukste opdrachtgevers

Horecapersoneel in Tilburg dat wordt ingezet door Hoovers wordt ingezet bij de allerleukste opdrachtgevers. Medewerkers krijgen de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen op basis van opleiding, training en eventueel met behulp van mentorschap. Hun werktijden bepalen zij zelf, Hoovers biedt de bijpassende mogelijkheden. We vinden het daartegenover belangrijk dat de soft skills van ons horecapersoneel in Tilburg net zo krachtig zijn als hun talent in de bediening of keuken.

_EVE7591
HOOVERS-3808

De werving en selectie van horecapersoneel in Tilburg uitbesteden?

Ook het proces van werving en selectie van horecapersoneel in Tilburg nemen we graag van u over. Zoekt u invulling van een vacature? Wij hebben ruimschoots ervaring in het aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten op het gebied van horecapersoneel in Tilburg. Of dit nu gaat om een tijdelijke baan of vast werk; horeca uitzendbureau Hoovers ontzorgt u op alle niveaus in de brede gastvrijheid branche, zoals horeca, events, cultuur, sport, catering, wellness en beauty.

Contact