Horecapersoneel Den Bosch via uitzendbureau Hoovers

Sporadisch of met regelmaat op zoek naar vakbekwame horecaprofessionals? Dan bent u bij Hoovers aan het juiste adres. Wij leveren niet alleen ‘handjes’, maar gespecialiseerde vakmensen die flexibel inzetbaar zijn. Omdat we met een brede poule aan mensen in verschillende leeftijdscategorieën en met verschillende disciplines werken, zijn we altijd in staat een passende match te maken voor u. Dankzij ons Brabantse karakter ontbreekt het zowel ons als onze mensen bovendien niet aan een persoonlijke, vriendelijke benadering.

Horecapersoneel Den Bosch
Horecapersoneel Den Bosch

Op zoek naar enthousiaste horecaprofessionals in Den Bosch?

Als gerenommeerd horeca-uitzendbureau kan Hoovers u voorzien in zowel vaste als tijdelijke professionele krachten. Of het nu gaat om een keukenpersoneel, chef-koks, een spontane barman/-dame of allround bedieningsmedewerkers. Wij kunnen voor iedere discipline en gelegenheid de juiste vakbekwame, enthousiaste en flexibele medewerker inzetten. Dus, ad-hoc of voor een langere periode horecapersoneel nodig waar u op kunt bouwen? Neem dan snel contact met ons op.

Horecapersoneel Den Bosch, De passende match en aandacht voor groei

De juiste match is belangrijk. Ons horecapersoneel komt alleen bij leuke opdrachtgevers terecht. Opdrachtgevers die bij hen passen en andersom. Medewerkers krijgen bij ons de kans zichzelf te ontwikkelen dankzij het aanbod van verschillende opleidingen, trainingen en met behulp van actief mentorschap. Net zoals er gewerkt wordt aan vaardigheden in de keuken en bediening, wordt ook gewerkt aan soft skills. De werktijden? Die bepalen ze zelf! Wij bieden verschillende mogelijkheden en zoals wij van hen flexibiliteit mogen verwachten, is dat andersom net zo.

Horecapersoneel 's Hertogenbosch
Horecapersoneel 's Hertogenbosch

Wilt u de werving en selectie van bekwaam horecapersoneel in Den Bosch uitbesteden?

Dat kan natuurlijk! Wanneer u invulling zoekt voor een openstaande vacature, helpen wij u ook graag aan een goede vaste kracht. Dankzij onze brede kennis en jarenlange ervaring in het vinden, selecteren en aanstellen van de juiste kandidaten op verschillende functies zijn wij in staat u snel te voorzien in uw behoefte. Of het nu gaat om een tijdelijke baan of vast personeel, of u nu werkzaam bent binnen de horeca, catering, events, cultuur, sport of beauty en wellness; wij ontzorgen u op alle niveau’s met gastvrije medewerkers.

Contact