Horeca uitzendbureau met Brabantse identiteit

Hoovers is hét horeca uitzendbureau in Eindhoven dat groot geworden is door klein te blijven. Opgericht in 1993 door Maria Hoovers en in 2015 overgenomen door Erwin Bekx, een doorgewinterde professionals in de horeca uitzendbranche. Met een geschiedenis in de hospitality. Zijn enthousiasme en passie voor mensen, beleving, eten en drinken werkt aanstekelijk, en samen weten hij met zijn team de Brabantse horeca-identiteit als geen ander uit te dragen in hun vak.

_EVE7591
HOOVERS-3808

Horeca uitzendbureau met persoonlijke benadering

Als uitzendbureau in de horeca hebben we door de jaren heen een hechte band met vooraanstaande opdrachtgevers opgebouwd. We staan bekend om onze persoonlijke benadering: wij kennen onze relaties bij hun voornaam, bezoeken klanten regelmatig, en gaan meerdere malen in gesprek met kandidaten om ze goed te leren kennen. Hierdoor zitten de eigenschappen en kwaliteiten van onze kandidaten in ons hoofd; daar kan geen digitaal matchingsysteem voor horeca uitzendbureaus tegenop. Omwille van deze aanpak kunnen wij als horeca uitzendbureau de veelbelovende woorden ‘de juiste persoon, op de juiste plek, binnen het juiste team’ dubbel en dwars waarmaken.

Contact

Horeca uitzendbureau met hoogwaardige kandidaten

Hoovers is een horeca uitzendbureau dat geen ‘handjes’ inzet, maar vakbekwame horecaprofessionals of junior talenten. Dankzij onze brede poule van hoogwaardige en gespecialiseerde kandidaten binnen de leeftijd van 18 tot 67 jaar, vinden wij altijd een match op maat. We geloven daarbij heilig in de kracht van teams. Onze club mensen stellen we op maat samen voor u: één ervaren gastheer of meerdere professionals tegelijk, u zegt het maar! Door in de huid van onze opdrachtgevers te kruipen, weten we haarfijn aan hun wensen te voldoen. Natuurlijk kunnen we u nog veel meer vertellen over hoe goed wij zijn als horeca uitzendbureau. En dat gaan we bewijzen als we voor u mogen werken.

_EVE7591