Horeca Uitzendbureau Hoovers als werkgever

Ben jij de ‘horeca diamant’ die we zoeken? Dan willen wij als uitzendbureau maar al te graag dat jij net zo gecharmeerd bent van ons als wij van jou. Daarom draaien we de sollicitatie graag even om. Waarom kies je voor horeca uitzendbureau Hoovers als werkgever? Wat dat betreft hebben we goed nieuws en slecht nieuws.

_EVE7591
HOOVERS-3808

Horeca Uitzendbureau Hoovers als werkgever: na één keer wil je niet anders meer

Laten we beginnen met het goede nieuws. We bieden je de kans om van allerlei facetten van het horecavak te proeven en je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Bij Hoovers investeren we namelijk graag in onze medewerkers met behulp van training en opleiding en eventueel word je onder mentorschap begeleid. Wat ons bovendien een aantrekkelijke werkgever maakt… jij bepaalt de tijden, wij de mogelijkheden. Zo heb je zelf in de hand wanneer je werkt; vrijheid noemen we dat. Hadden we trouwens al gezegd dat we er onze hand voor in het vuur durven te steken dat we alleen maar leuke opdrachtgevers hebben?

Als laatste dan het slechte nieuws. Word je aangenomen bij Hoovers, dan kleeft daar een klein risico aan vast: als we bij elkaar in de smaak vallen, kom je niet zomaar van ons af. Wij gaan namelijk voor langdurige, kwalitatieve samenwerkingen. Daarnaast leert de ervaring: als je eenmaal voor ons werkt… wil je niet anders meer.

Contact